Beograd

Direktno.rs

07. 08. 2021. 21:12 13

Đuka i Vesić o Šapiću: Kriminal, za to se ide u zatvor

Problem sa Novim Beogradom je što u izgradnji bespravnih objekata učestvuje opština. Toga nema nigde u drugim delovima grada - izjavio je Goran Vesić, u junu 2017. godine, gostujući u emisiji "Dobro jutro sa Đukom" na TV KCN.

- Recimo, taj objekat koji je izgradio Šapićev ujak na ulazu u Studentski grad je decenijama bila ćevabdžinica. Nije ni ona mogla da bude tu, ali to je bila neka privremena dozvola. Onda je njegov ujak 26. oktobra kupio to, a 18. novembra prijavio požar. Požar se nikad nije desio, jer nikad nije bio prijavljen u MUP-u. Za tri dana je opština izdala dozvolu za rekonstrukciju, a onda su oni stavili jedno platno i sazidali objekat od dva sprata. I to radi njegov rođeni ujak - konstatovao je Goran Vesić, koji je u to vreme vršio funkciju gradskog menadžera.

Vesić je napomenuo da se sve radilo na ime starog vlasnika koji se zvao Alili Amdi, a da je opština nastavila da izdaje sve dozvole na njegovo ime iako je umro u decembru 2016. godine.

- To je kriminal. Za to se ide u zatvor - prokomentarisao je Đukanović.

Kako je pisao portal Srbija danas, koji je pod kontrolom režima i Aleksandra Vučića, Alili je svoj restoran "Indeks 10", koji je kupio Šapićev ujak Rade Dedović, prodao po deset puta manjoj ceni od one koju je tražio.

Napomenimo i to, Aleksandar Šapić je od maja i zvanično deo Srpske napredne stranke, budući da se njegov SPAS utopio u SNS, a predsednik opštine Novi Beograd je dobio funkciju potpredsednika ove stranke. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati