Beograd

[ Izvor: N1 ]

11. 06. 2021. 14:57 2

Vesić opet: Stale mašine, nema radova

Durst development doo Beograd, investitor objekta u Bloku 37 protiv čije izgradnje protestuju građani tog dela grada, saopštio je da obustavlja sve radove do daljeg. Kako se navodi u saopštenju te kompanije, oni to čine kao "izraz dobre volje prema Gradu Beogradu i stanarima Bloka 37".

- Usled novonastale situacije oko započetih radova na izgradnji našeg objekta u Bulevaru Milutina Milankovića na Novom Beogradu, te uključenja i aktivnosti Grada Beograda u vezi sa aktuelnim dešavanjima, bez obzira na činjenicu što posedujemo urednu i važeću dokumentaciju za izvođenje radove (važeću građevinsku dozvolu, plaćen doprinos za uređenje građevinskog zemljišta i aktuelnu potvrdu o prijavi radova), a kao izraz dobre volje prema Gradu Beogradu i stanarima Bloka 37, počevši od danas, 11. juna 2021, investitor obustavlja sve radove do daljnjeg, odnosno do rešavanja opšte situacije - zaključili su iz Durst development.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže za N1 da je obišao radove u Bloku 37 i tvrdi da su zaustavljeni.

- Pitao sam ih, oni su rekli da su zatrpavali neke rupe koje su ostale da ne bi neko upao u te rupe, da su to završili i danas možete da vidite ono što sam ja video pre pola sata, da su svi radovi zaustavljeni, da su sve mašine parkirane i da na svim ogradama stoji natpis da su radovi privremeno obustavljeni, tako da je investitor očigledno ispoštovao i održao svoju reč, a video sam i da su objavili zvanično saopštenje da obustavljaju radove i da će sačekati neko konačno rešenje sa gradom, koje bi trebalo da bude u interesu građana i grada i samog investitora - rekao je Vesić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati