Beograd

Direktno.rs

08. 04. 2021. 18:31 2

"Cilj urbanizacije Kosančićevog venca interes investitora"

Nove urbanističke promene u najstarijem delu Beograda, mogle bi da "zažive" u narednom periodu na Kosančićevom vencu, a na njihov štetan uticaj ukazali su iz Demokratske stranke.

Planirana urbanizacija ovog dela Beograda najavljena je iz vrha gradskih vlasti, ali na negativne posledice tog poteza već duže vreme se skreće pažnja.

Iz Demokratske stranke poručuju da ove promene imaju za cilj isključivo finansijski interes investitora.- Demokratska stranka se protivi narušavanju i urbanističkim promenama Kosančićevog venca koje za cilj imaju isključivo finansijski interes investitora. Želimo da podsetimo gradske vlasti da je Kosančićev venac jedna ambijentalna celina od velikog značaja kako istorijskog, tako i kulturološkog i arhitektonskog. To bi trebalo tako i da ostane - poručili su.Podsetimo, na moguću gradnju upozorili su i iz Inicijative Ne davimo Beograd. Oni su nedavno rekli da gradska vlast više od godinu dana od javnosti krije šta sve planira da uradi na Kosančićevom vencu, i da javne rasprave o tome održava isključivo iza zatvorenih vrata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati