Beograd

Direktno.rs

07. 11. 2020. 09:43 10

Ako se probudite u Beogradu, upadnete autom u Vesićevu rupu

Ako se probudite u Beogradu, imate priliku da upadnete u jednu od Vesićevih rupa, i to autom. Upravo ovo se desilo jutros u jednoj ulici na Dorćolu koja se renovira već mesecima.

- Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno. Goran Vesić - napisao je tviteraš koji je postavio snimak, citirajući Duška Radovića.

Šta je tačno dovelo do ove nezgode nije još uvek poznato. Ono što je poznato jeste da stanari Dorćola sa raskopanim ulicama žive već mesecima. Spotiču se pri izlazu iz zgrada, upadaju u rupe, lome noge, a sve to zaslugom zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Saobraćaj na čitavom Donjem Dorćolu je u potpunom kolapsu, propadaju maloprodajni ugostiteljski i zanatski objekti do kojih niko ne može da dođe. 

Ova osveta Vesića Starom gradu i centru Beograda, koji je na izborima prezreo Vučića i SNS, jer je poznato da je u glavnom gradu ukupno izašlo tek 35 odsto birača, a na Starom gradu samo 25 odsto, traje već predugo.

Da se Duško Radović probudio jutros u Beogradu, možda i ne bi napisao onu svoju čuvenu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati