Beograd

Direktno.rs

22. 09. 2020. 10:00 1

SSP: Vraćamo u život sve što su naprednjaci uništili

Aktivisti Stranke slobode i pravde (SSP) sa Voždovca očistili su teren i pokosili travu sa košarkaškog terena u Jajincima, koji je izgrađen 2008. godine, a 12 godina nije održavan niti je u njega ulagano, saopštila je danas SSP.

SSP navodi da su uz pomoć mladih za samo pet dana pokosili, očistili i sredili košarkaški teren i pokazali da može da se "vrati u život sve što je naprednjačka vlast uspela da uništi u protekloj deceniji".

Košarkaški teren u Jajincima izgrađen je 2008. godine, oko godinu dana pre nego što je SNS došla na vlast u opštini Voždovac, 12 godina nije održavan i u njega ništa nije ulagano, a u međuvremenu je nestao i jedan koš.

- Iako je to bio jedini iole funkcionalan teren na celom potezu od Trošarine do spomen parka Jajinci, vremenom je postao mesto za izbegavanje - navodi se u saopštenju.

SSP navodi da su njeni članovi na Voždovcu u dogovoru sa omladinom iz tog kraja, donirali teretanu i organizovali zajedničke treninge, i da političko delovanje ne podrazumeva samo ukazivanje na probleme, već i aktivno učešće u njihovom rešavanju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati