Beograd

[ Izvor: Beta ]

22. 07. 2020. 20:51 0

UZUZ: 10.000 potpisa za očuvanje parkića na Banovom brdu

Udruženje za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) saopštilo je danas da, iako su nakon više incidenata i protesta građani dobili obećanje od gradonačelnika Beograda Zorana Radojičića da će radovi na spornoj površini na Banovom brdu biti obustavljeni, i pored obustave radova i nakon 20 dana građani još čekaju konačan odgovor o sudbini parkića na Banovom brdu.

UZUZ navodi da to udruženje, kao i inicijativa "Sačuvajmo naš parkić" i mnogobrojni građani sa Banovog brda, nisu dobili odgovor iz kabineta gradonačelnika ni na preko 100 poslatih dopisa, zbog čega će u četvrtak zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću predati 10.000 potpisa sa apelom "Sačuvajmo naše drveće".

- U međuvremenu je zamenik gradonačelnika izašao sa zvaničnim saopštenjem da će park na Vračaru u ulici Tomaša Ježa ponovo dobiti status zelene površine i da neće biti gradnje. Pozdravljamo navedeno rešenje i istovremeno tražimo rešavanje problema "Parkića na Banovom brdu" po istom modelu - navodi UZUZ.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati