Beograd

Direktno.rs

23. 01. 2020. 17:21 0

1 od 5 miliona: Ne damo Beograd

"Da li nam u martu sledi još jedna rekonstrukcija Trga republike?", pitanje je koje je pokret "1 od 5 miliona" postavio zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću.

- Nakon rekonstrukcije Trga republike i uloženih 768,3 miliona dinara, još jedne rekonstrukcije za manje od nekoliko meseci, trg izgleda kao da mu je potrebna još jedna rekonstrukcija. Za novac građana koji je Goran Vesić tako olako bacio i uložio u "rekonstrukciju" Trga mogao je da se i obnovi Trg republike i izgradi jedan studentski dom. Gorane Vesiću gde je novac građana Beograda? - pitaju članovi "1 od 5 miliona".

Oni se takođe pitaju da li će "ponovo biti pranja novca preko Trga republike". - Rok za samu rekonstrukciju bio je probijen više puta što je prouzrokovalo i to da saobraćaj u samom centru grada bude blokiran na više meseci. Ulicu po ulicu, zgradu po zgradu, rekonstrukciju po rekonstrukciju Goran Vesić i Srpska napredna stranka prodaju ceo glavni grad Srbije. Znamo da Goran Vesić ima veliki san da bude arhitekta Beograda, ali mi naš grad nećemo dati - zaključili su oni u svom saopštenju. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati