Život

Direktno.rs

08. 06. 2021. 10:51 15

SJAJNE VESTI Mali Gavrilo primio skupi lek

Maleni Gavrilo Đurđević, osmomesečna beba koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1, primio je danas Zolgensmu, lek koji košta 2,5 miliona dolara, u bolnici u Budimpšeti.

- Hvala ti, Bože! Hvala sto si nam tokom čitave borbe slao nesebične i dobre ljude u život. Hvala svima vama na svakoj molitvi, na rečima podrške, na svakom apelu, na svakom bazaru, koncertu, poslatoj poruci, uplaćenoj donaciji, podeljenom postu, postavljenoj kutiji, prodatom kilometru, prodatom automobilu, motoru. Na svakoj postavljenoj licitaciji - navodi se na Fejsbuk nalogu "Za Gavrilovu pobedu".

Gavrilovi roditelji zahvalni su i prijateljima koji su danonoćno vodili ovu borbu kao da je njihova lična. Zahvalili su se i medicinskim radnicima, sestrama i doktorima koji su sve uradili da Gavrilo bude što bolje i da sve analize dobija u rekordnom roku.

- Hvala Šumadijskoj eparhiji, hvala našem Kragujevcu, hvala našoj Srbiji, hvala Republici Srpskoj, dijaspori i svim dobrim ljudima širom sveta. Svi ste vi omogućili da naš dečak Gavrilo postane ravnopravan protivnik jedne zle aždaje koja se zove SMA. Mi verujemo da će dobrota i ljubav pobediti. Baš kao sto će i Gaša pobediti zloglasnu SMA. Hvala vama, dobri ljudi! Otanite nam uvek takvi i nastavite da pomazete našim drugarima, vratite osmeh na lice njihovim roditeljima kao sto ste vratili nama - poručili su Gašini presrećni roditelji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati