Život

Direktno.rs [ Izvor: TV Mag ]

26. 12. 2020. 11:03 2

Policajka koja je pronašla bebu: Krenula je da ispada iz kese! (VIDEO)

Ovako je iz prve ruke izgledalo spasavanje bebe iz kontejnera u Obrenovcu za koju se sumnja da ju je tu bacila rođena baba odmah nakon porođaja njene ćerke.

Katarina Ilić (23), službenica PS Obrenovac, zajedno sa svojim kolegama i vozačem Hitne pomoći pronašla je i spasila bebu iz kontejnera!

- Najbitnija informacija koju smo s lica mesta dobili jeste da je beba bačena i da se nalazi u drugom kontejneru - kažala Ilićeva za TV Mag i dodaje:

- Radnik Hitne pomoći stavio je kontejner u meni pristupačan položaj i ja sam gurnula ruke u kontejner i uočila da su tu četiri kese. Tom prilikom sam uočila belu kesu i opipavala sam šta ima u kesi i osetio se samo blagi trzaj i ja sam krenula da vadim bebu, pri čemu je beba sama krenula da ispada iz kese, jer je na svu sreću kesa bila blago vezana - kaže Katarina uz osmeh.

Katarina je opisala tačan proces spašavanja novorođenčeta koje je, na svu sreću, spasila život.

- Kada sam izvadila bebu iz kontejnera, radnik Hitne pomoći je rekao da je okrenem da vidimo da li je živa i ja sam krenula da je trljam po leđima i tom prilikom je zaplakala - govori Katarina, ne skidajući osmeh s lica.

Ilićeva kaže da je veoma zahvalna kolegama i ekipi Hitne pomoći i dodaje da je nije sramota što je prilikom spašavanje deteta i zaplakala, od sreće, ali i od tuge što se ovakve stvari dešavaju u 21. veku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati