Život

Direktno.rs

25. 10. 2020. 18:36 0

ANA MARIJA ŽENA ZMAJ Boluje od karcinoma i pomaže drugima!

Ana Marija Živanović je samohrana majka iz Lazarevca, koja boluje od karcinoma, majka joj, takođe, boluje od karcinoma na plućima, a otac joj je preminuo pre nekoliko meseci od karcinoma. Na sve to i njihovu borbu, Ana Marija je organizovala humanitarnu akciju gde skuplja novac za dvoje bolesne dece - Lanu Jovanović i Minju Matić.

Ana Marija Živanović, praviće kiflice i razna peciva, a prihod prikupljen od prodaje će usmeriti na lečenje Lane Jovanović i Minje Matić.

Sve to ne bi bilo čudno da i sama Ana Marija nije u sličnom problemu.

- Operisana sam od karcinoma. Trenutno se lečim i idem na hemioterapiju, ali mi je bio cilj, da ako sebi ne mogu da pomognem, bar da pomognem njima, makar i na ovakav način. Sav prilog koji skupim biće uplaćen po pola. Akcija će trajati mesec dana - izjavila je Ana Marija.

- Neko ko to ne oseti na svojoj koži, ne može da zna kako je - dodala je.
Ana Marija objašnjava istorijat svoje bolesti:

- Saznala sam da sam bolesna pre dve godine. Krenulo je na jajniku. Odstranjen mi je jajnik i deo drugog jajnika. Prošle godine sam saznala da imam karcinom grlića. U februaru su odstranili i njega. Sad idem na hemioterapije, imam još dve. Slede zračenja, konzilijum, pa ćemo da vidimo šta će dalje.

Ona je samohrana majka deteta od šest godina, a veliku pomoć i podršku dobija i od bivšeg supruga.

- Neko ko boluje od bilo kakve bolesti pita se hoće li da ustane sutradan. Svako ko ide na hemioterapiju zna kroz šta prolazi. Ja znam da moram da se borim kako znam i umem, zbog mog deteta najviše - kaže Ana Marija.
Ana Marija govori kako se nosi sa svim životnim nevoljama i ističe koliku podršku ima od prijatelja i bližnjih.

- Kako podnosim, ne znam ni ja, iskreno. Treba samo jaka vera u boga, jer mi je došlo milion puta da odustanem, ali kad pogledam moje dete i kad mi ono kaže da me voli, mislim da tu nema veća snaga i volja od toga - poručuje Ana Marija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati