Život

Milan Zarić

21. 09. 2020. 17:31 5

"Nećemo da se naša imena dovode u vezu sa Mitrovićem"

Kao što je to Direktno.rs prvi najavio, vlasnik televizije Pink Željko Mitrović je kupio radio Lagunu, na kojoj su radili poznati voditelji Smiljan Banjac i Igor Brakus.

Tim povodom, odnosno prelaskom radio Lagune u ruke Mitrovića oglasili su se Smiljan Banjac, radio voditelj i sportski komentator na "Eurosportu", i Igor Brakus, koji su naveli da ubuduće više neće raditi na Laguni zbog toga što je novi vlasnik Mitrović, te ne žele da se dovode u vezu s njim.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Dragi naši slušaoci i prijatelji emisije Obavezno-Neobavezno, verovatno ste primerili (bar petnaestak vas koji nas sluša) da emisije danas nije bilo, kao i većeg dela govornog programa radija Laguna. Pre par dana smo obavešteni, pd strane vlasnika radija Laguna da je odlučio da, u okviru biznis aranžmana, proda frekvenciju 93,7 vlasniku Pinka koji hoće da pokrene nekakav omladinski radio, te da radio na kojem smo radili emisiju za nekoliko dana više neće postojati.

Vaši Smiki & Braki u ovom ne žele da učestvuju na bilo koji način, tako da smo, nominalno još uvek zaposleni, uzeli nekoliko slobodnih dana dok se ne realizuje biznis aranžman, a nakon toga ćemo pristupiti raskidu ugovora, jer ni na koji način ne želimo da se naša imena, neokaljana decenijama unazad, dovode u bilo kakvu vezu sa budućim vlasnikom.

U narednom periodu mi, Brakus i Banjac, obratićemo vas se putem video-saopštenja o tome šta i kako ćemo dalje. Vaši Smiki & Baki", navodi se u saopštenju popularnog voditeljskog tandema.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati