Život

Direktno.rs

31. 03. 2020. 14:36 8

"NEMAM PARA ZA MASKU" Otišla sa 565 dinara u radnju i doživela "duplo poniženje"

Jedna gospođa podelila je svoje iskustvo prilikom odlaska u radnju sa 565 dinara u džepu, koliko je imala i svojom pričom ogolila onu sjajnu sliku Srbije koja nam se servira svakodnevno, ali i sva ona obećanja o boljem životu koja dobijamo iz dana u dan!

 

Naime, žena je svoje izlaganje na Tviteru nazvala "duplo poniženje", a kako i neće kada se u tu istu radnju zaputila sa manje od 600 dinara, stajala u redu kao i svi ostali, ispoštovala sve propisane procedure, a onda naišla na salve poniženja i nerazumevanja!

- Odete u Ideu, s onoliko para koliko imate (565,00 din), stojite u redu kao i svi ostali, poštujete pravila razdaljine. Pošto niste imali para za masku i rukavice, imate improvizovanu masku i tanke, letnje rukavice, tzv. damske. Prvo poniženje: otrese svoje frustracije na mene žena u redu, rekavši mi da "treba da sedim kod kuće, a ne da širim klice okolo" - požalila se ova gospođa na Tviteru. 

Kako dodaje, kada je konačno dočekala da uđe u radnju, stiglo je i drugo poniženje.

- Ljudi tovare u kolica (možda bih i ja, kad bih imala), kupim ja za onu crkavicu šta se moglo, ispred mene dvoje prepunih kolica, iza mene jedna. I, stiže drugo poniženje: Progovaraju jedna kolica kolicima blizancima: "Msm, stvaaarnooo, da izlazi neko iz kuće zbog dve trice, stvarno nije u redu. Кolica blizanci s razumevanjem, i svojom najnovijom maskom "pokrivalicom" modnog studija "Кlik", klimnu u znak odobravanja. Eto,dragi moji. Možda me to sve i ne bi baš toliko potreslo, ali, kad je čovek gladan, onda je i nervozan - napisala je ova godpođa.

I dok nam se svakodnevno serviraju informacije o sjajnom stanju u Srbiji, o nikad boljem ekonomskom i privrednom razvoju zemlje, o novcu kog imamo dosta, kao što pre neku noć reče predsednik Srbije, naši građani očigledno vode tešku bitku, upravo sa egzistencijom! 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati