Poznati

Direktno.rs

02. 01. 2022. 09:13 0

Ronaldova majka zaplakala zbog poruke asa Junajteda

Dolores Aveiro, majka Kristijana Ronalda, jedva je uspela da pročita poruku koju joj je uputio sin, budući da je zbog rođendanske čestitke bila u suzama.

Ronaldo je tokom karijere često isticao koliku je ulogu u njegovom životu odigrala majka, pogotovo što je kao tinejdžer ostao bez oca.

Imao je poseban odnos prema verovatno najvažnijoj ženi u njegovom životu, a više puta je isticao da bez nje ništa ne bi bilo moguće.

Zato je legendarni fudbaler i as Mančester junajteda odlučio da joj na dirljiv način čestita rođendan. Bio je to njegov način da joj se još malo oduži.

- Srećan rođendan najboljoj mami na svetu, borcu koji me je naučio da nikad ne odustajem, najboljoj baki koja su moja deca mogla da imaju... Volim te mnogo mama, poljubac - napisao je Ronaldo u poruci majci.

Dolores je pročitala ovu poruku dok je bila upaljena kamera, a malo je reći da ju je to ganulo. Plakala je kao kiša, a njena reakcija počela je da se deli društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati