Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

20. 10. 2021. 14:18 1

Maja i Bjela glumili par, pa postali: "Ona je moj uspeh"

Glumac, producent i reditelj Dragan Bjelogrlić, postigao je nezapamćen uspeh sa filmom "Toma", koji obara rekorde po broju onih koji su ovo ostvarenje pogledali u bioskopima. Bjelogrlić je sada rekao da zahvalnost za svoj uspeh u životu duguje supruzi Maji, a istakao je i da svoje naslednike ćerku Miu i sina Alekseja vaspitava onako kako su njega njevi roditelji nekad.

U februaru će Bjelogrlić i njegova supruga proslaviti dvadeset šest godina braka, a reditelj, glumac i producent bez svoje lepše polovine gotovo se ne može videti na nekom važnom javnom događaju.

Iako ona ne voli da se eksponira u javnosti, niti daje intervjue, priče o njima neprestano su aktuelne u medijima. Tako je Bjelogrlić nedavno bio u medijskoj žiži zbog intimne proslave pedeset osmog rođendana, na kojoj su, osim njegove porodice, bili i brojni prijatelji, saradnici, kao i ličnosti iz javnog života.

Jasno, pevale su se pesme Tome Zdravkovića u kojima su uživali svi gosti, a najviše se veselio slavljenik.

– Pesme Tome Zdravkovića uvek su me ispunjavale nekom neobično lepom tugom. Taj čudan osećaj pokušao sam da pronađem i otkrijem baveći se njegovim tužnim i neobičnim životom, koji je on tako divno opevao u svojim pesmama – rekao je umetnik o jednom od njegovih omiljenih izvođača svih vremena, čiju je burnu biografiju pretočio u filmski hit.

Nedavno je objavljena priča o samom početku Belogrlićevog zabavljanja sa suprugom. U vreme kada se Maja bavila manekenstvom i uporedo studirala na Filološkom fakultetu, zbližila se s poznatim glumcem na snimanju reklame za nameštaj, sredinom devedesetih godina.

– Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali – rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču. I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.

– Svojim velikim dostignućem smatram to što sam, mislim, uspevao da moje profesionalno napredovanje prati moje životno. Trudio sam se da budem svestan svojih grešaka i da ih ispravljam. Kako u životu, tako i u profesiji. A moj najveći uspeh je moja supruga, koju volim i koja mi je pomogla da imam srećnu i divnu porodicu, uprkos brojnim izazovima koje često nameće život jednog umetnika – rekao je Dragan o Maji, s kojom je u braku dobio dvoje dece, ćerku Miu, koja ima 24 godine i sina Alekseja, koji ima 21. Njegov sin je je student glume, a ćerka je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, piše "Story".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati