Poznati

Direktno.rs

19. 10. 2021. 21:35 1

Bliznakinje? Mila Jovović sa ćerkom

Ulaskom u jesen mnoge dame poželele su nove frizure, a neke su iskoristile priliku i za kvalitetno druženje s ćerkama. Mila Jovović jedna je od njih, a osim društvom svoje 13 -godišnje kćeri Ever Gabo Anderson, 45-godišnja glumica se na Instagramu pohvalila i istim frizurama odmah po izlasku iz salona.

"Nove mama/ćerka frizure", napisala je Mila Jovović u opisu zajedničke fotografije i zahvalila se na frizerskim uslugama.

Slavna mama i njena ćerka, model i glumica, zahvaljujući veštim rukama frizera pokazale su frizure koje se smatraju i najvećim trendom ove jeseni, a koje donose notu francuskog šika.

Mila Jovović je prošle godine po treći put postala mama.

Malena Osian Lark najmlađa je devojčica u porodici, zatim je po starosti sledi Dašiel Edan dok najstarijoj Ever Gabo često laskaju da je slika i prilika svoje mame pa tako i u komentarima ispod zajedničke fotografije koju je objavila njena mama.

"Mini ti", "Bliznakinje", "Tako ste lepe, doslovno bliznakinje", "Neverovatno, identične ste", "Neko je procvetao u divnu mladu damu", "Bliznakinje ili mama i čerka?", "Ko vas je klonirao?", samo su neki od komentara.

Milla Jovović je od 2009. godine u braku s 54-godišnjim rediteljem Polom W. S. Andersonom s kojim se upoznala na setu prvog dela hita "Resident Evil" (Pritajeno zlo).

Supružnici su ćerkama odlučili da daju muška imena pa je tako Ever škotsko ime koje označava osobu snažnu poput vepra. Gabo je nastalo uzimanjem početnih slova imena Miline bake i deke - Galine i Bogdana.

Svestrana Ever govori tri strana jezika, engleski, francuski i ruski, vežba karate i obožava filmove o Hariju Poteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati