Poznati

Direktno.rs

17. 10. 2021. 21:20 0

Nada zasenila Zoricu: Treća Tomina žena lepotica (FOTO)

Legendarni pevač Toma Zdravković ženio se četiri puta, a njegova treća supruga, za koju se pisalo da mu je bila najveća ljubav, bila je Nada Radanović. Venčanje Tome i Nade odigralo se u julu 1972. godine, na Ostrvu cveća u Crnoj Gori. Kuma im je bila glumica Olivera Katarina, a mladenci su tada, prema svedočenjima, bili ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Susret sa njom Toma Zdravković je novinarki "TV Novosti" Gordani Brajović te 1972. godine ovako opisao:

"Pevao sam dvadesetak dana na Terasi u Budvi. Sa sobom sam iz Niša doveo verenicu Zoricu. Tu devojku sam sreo nedavno i na prvi pogled mi se učinilo da bismo mogli vekovima da budemo zajedno. Već pre kretanja na more shvatio sam da nešto nije u redu. Nije mi bilo jasno šta je to, ali polako sam odstupao... Jednog dana otišao sam, tek da promenim ambijent, na plažu u Bečićima. Zorica je ostala u hotelu. Tek što sam se opružio pored mora, a grupa dece, iz obližnjeg odmarališta, me opkolila. Nisu tražili ni fotografije, ni da im pevam, stajali su i gledali me. Gledao sam i ja njih, ništa manje začuđeno. Imao sam utisak da su se pitali otkud ja tu. Bio sam uzbuđen. Prvi put mi se tako nešto dogodilo. Ta deca koja ćute, za razliku od publike koja je najčešće bučna... Bili su nešto posebno...

U jednom trenutku odnekud je dotrčala visoka, plava devojka. Ne znam ni otkud je došla, ni kako, ni zašto, ni šta je htela. Nešto je i rekla, ali se ne sećam šta. U tom trenutku video sam samo njene plave oči, lice preplanulo od sunca, bele zube, i plavu, plavu kosu... Čudno sam se osećao. "Evo ljubavi", pomislih. Jer, to su one situacije u kojima čovek sve razume, sve shvata, baš kao što ima trenutaka kad nam je sve daleko... Oko mene je bilo sve stvarno: ta divna deca, more i ONA."

Brak, međutim, nije dugo opstao, a krah ove ljubavi bacio je Zdravkovića u očaj. Kako je kasnije ispričao njegov brat Novica, rastanak sa njom mu je naročito teško pao i tada se odao alkoholu i danima nije izlazio iz kuće.

Ubrzo odlazi u Ameriku, pa u Kanadu, gde u Torontu upoznaje četvrtu suprugu Gordanu, sa kojom je ostao do smrti.

Podsetimo, Nadu Radanović u filmu "Toma" odglumila je Milena Radulović, koja je u filmu imala nekoliko intimnih scena sa Milanom Marićem, koji igra Tomu Zdravkovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati