Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

13. 10. 2021. 11:57 8

Marijana Mićić se vakcinisala pred porođaj: Javili se antivakseri

Voditeljka i glumica Marijana Mićić vakcinisala se u poodmakloj trudnoći i pored odluke kojom je htela da ohrabri žene da urade isto, sada je u situaciji da odgovara na negativne komentare i bori se sa antivakserskim teorijama.

- Ako na bilo koji način mogu da ohrabrim, podstaknem i podržim najpre trudnice koje mi ovih dana pišu, a zatim i sve koji vode borbu sa samim sobom, objavljujem ovaj post. Sve mi imamo iste strahove, iste misli na hiljadu nivoa i hiljadu tema, pogotovo sada kada smo preosetljive i ranjive. Nisam lekar i ne mogu da dajem savete vezane za ovu temu, ali u moru ovog ludila mogu da budem kap tvoje podrške jer znam koliko talasa iste je meni trebalo gde god se okrenem, pitam, pogledam, kako bih odlučila - navela je Marijana, koja je uveliko u sedmom mesecu trudnoće.

- Na kraju moja odluka je da slušam svog lekara i da se vakcinišem u trudnoći, što sam i uradila pre nekoliko dana. Uf. Nije bilo lako, kao što se vidi i na slici, preko očiju nemam masku, a iskreno nisam se ni očešljala kada sam krenula - dodala je na Instagramu, uz sliku sa lica mesta.

Marijana se posle toga suočila sa nizom negativnim komentara i tvrdnji da je plaćena da promoviše vakcinu protiv koronavirusa.

- Mnogi poznati su plaćeni da promovišu vakcinu. Nadam se da ovaj post nije plaćen, jer stvarno ne bi bilo u redu - glasio je jedan od takvih komentara.

Glumica je uzvratila sa kratkim i jasnim – "Sram vas bilo!"

Bilo je i pozitivnih komentara od ljudi koji su je ohrabrili i naveli da je donela ispravnu odluku u čuvanju sebe i drugih.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati