Poznati

Direktno.rs

08. 10. 2021. 16:11 4

Njoj smešno: Madona pokazala zadnjicu naciji (VIDEO)

Pop pevačica Madona sinoć je gostovala u tok šou emisiji "The Tonight Show" i ponovo uspela da zaprepasti sve, uključujući i voditelja Džimija Felona. Naime, 63-godišnja pevačica je, nakon što je Felon rekao kako ona sve uvek uradi prva i kako uvek uspeva da iznenadi ljude i "naruši mir", odlučila da to još jednom demonstrira na licu mesta.

U oskudnoj odeći u kojoj je stigla na snimanje, legla je na Felonov sto i podizala jednu nogu. U želji da spreči dalji skandal, Felon je skinuo sako i pokušao da sakrije Madoninu zadnjicu, ali videvši njegovu nameru, pevačica je odlučila da uradi upravo suprotno - ustala je sa stola, leđima se okrenula prema kameri i podgla suknju.

Od sramote, Felon je pokrio lice sakoom, dok je Madoni cela situacija bila beskrajno smešna.

Naravno, snimak je momentalno postao tema broj 1 na društvenim mrežama, a korisnici su saglasni u jednom - Madona više ne zna kako da privuče pažnju na sebe, i definitivno ne ume da se ponaša u skladu sa svojim godinama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati