Zabava

[ Izvor: Telegraf.rs ]

12. 10. 2023. 20:39 9

Razlaz Aleksandre i Boška: Voditeljka napustila emisiju

Voditeljka Aleksandra Jeftanović duže od dve nedelje nije prisutna u emisiji K1 televizije koju je u paru vodila sa Boškom Jakovljevićem.

Voditeljski par Aleksadra Jeftanović i Boško Jakovljević poslovno su se rastali, nakon saradnje duže od dve i po decenije, piše Telegraf.rs.

Naime, njih dvoje već tri sezone unazad uspešno su vodili emisiju "Kec na jeadanest", sve donedavno, kada je odnos između njih kulminirao.

To se dogodilo tokom snimanja jedne emisije, nakon koje je Aleksandra i završila saradnju sa Jakovljevićem.

- Situacija između njih dvoje je kulminirala tokom jedne emisije koju su snimali pre dve nedelje. Aleksandra tokom razgvora sa gostom navodno nije uspela da dođe do reči, odnosno da postavi pitanje od Boška što ju je jako iznerviralo. Nakon emisije to što je zamerila kolegi, lično mu je i rekla i iz, naime, potpuno bezazlene situacije krenula je rasprava. Nakon svega njih dvoje su se dogovorili da je najbolje da se raziđu - prenosi Telegraf.

Aleksandra je nakon toga otputovala na u Italiju, a Boško je sam nastavio da vodi emisiju "Kec na jedanaest".

I gledaocima je već danima jasno, a potvrda da Aleksandra više nije deo emisije stigla je i u vidu nove najave emisije, što se može videti i na platformi Jutjub gde objavljuju delove emisije, a na kaverima istih sada je samo Boško, bez Aleksandre.

Aleksandra Jeftanović potvrdila je tu informaciju za Telegraf.

- Nisam više deo emisije, u pregovorima sam o novoj emisiji. Tačno je da više nisam deo "Kec na jedanaest", prosto to je naš dogovor. U pregovorima sam o novoj emisiji, devnoj takođe i trebalo bi da se emituje vikendom, ali još uvek dogovaramo sve - rekla je ona.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati