Poznati

Direktno.rs

14. 09. 2021. 17:30 3

Ćerka Tanje Vojtehovski radi na televiziji: "O poslu profesionalno"

Tatjana Vojtehovski nikada nije krila koliko je ponosna na svoju ćerku Tijanu, koja joj je, budući da ju je posle razvoda sama odgajala, uvek bila na prvom mestu. Njena jedinica ove godine proslavila je trideseti rođendan i, mada se retko pojavljuje u javnosti sa poznatom majkom, i dalje su bliske.

Na pitanje šta je ćerka nasledila od nje, a u čemu je otišla korak dalje, Tanja kaže:

‒ Ispred mene je u poznavanju televizijskog posla, i to mi je fenomenalno. Tijana, koja je producent na kanalu „Euronews“ u „malom prstu“ drži sve tehničke novotarije, pa se često desi da je prekinem i pitam da mi pojasni neki termin. Kad pričamo o televiziji, među nama ne postoji odnos majka‒ćerka, već je to razgovor dva profesionalca. Osim ljubavi prema televiziji i „NLP-u“, od mene je nasledila plave oči, sluh, dobro životno pravilo da stvari treba nazivati pravim imenom, aksiom da se sve može promeniti, čak i kad deluje beznadežno. Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“.

Novinarka je svojevremeno ispričala jednu zanimljivu anegdotu, poredeći sebe sa Nikolom Kojom, koji igra previše zaštitničkog oca u filmu „Mi nismo anđeli“.

‒ Sa Tijanom sam „prošla“ sve njene momke i uvek sam joj govorila da ih dovede da ih upoznam. Imale smo jednu divnu scenu, baš kao iz filma „Mi nismo anđeli“. Dolazim kući, ne mogu da uđem u garažu jer je ispred parkiran džip. Trubim, blickam, seljak se ne pomera. Pokucam na prozor, on se spusti, pojavi se glava. Fina. Momak kaže: „Dobro veče“. Utom čujem glasić moje kćerke: „Ćao, mama.“ Imala je 18 godina, džip je bio crn, zatamnjenih stakala, dečko se zvao Živko. Sad sam to rešila drugačije. Svim v. d. zetovima kažem, ako su dobri za moju ćerku, biće i njima dobro, kaže Tanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati