Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Telegraf.rs ]

07. 09. 2021. 13:38 1

Priveden sin Hanke Paldum: Pokušaj silovanja?

On je navodno priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku 1995. godište.

U Neumu je lišen slobode Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, prenosi Bljesak.info, iz navodnih poverljivih policijskih izvora.

Kako tvrde, Hankin sin je navodno priveden zbog navodne sumnje da je fizički i psihički maltretirao devojku 1995. godište, te da je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Ženska osoba prijavila je kako, u njenoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njenu gošću (1995), te je protiv njene volje prisiljavao na intimni odnos.

Informacije o prijavi i lišavanju slobode osumnjičenog potvrdio je Ljudevit Marić, PR MUP-a HNŽ-a.

- Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gde stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995) godište iz Sarajeva - rekao je Marić dodavši da u prijavi stoji da ju je protiv njene volje navodno prisiljavao na intimni odnos.

Informacija je kasnije obavljena u biltenu MUP-a HNŽ-a gde se navodi da je M.B. lišen slobode i službenim vozilom prevezen u Mostar. S navedenim slučajem je upoznat nadležni tužilac, a rad su nastavili policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je proglašen krivim za saobraćajnu nesreću u januaru 2014. godine u kojoj su teško povređena tri pešaka.

Posle udesa, Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv. Sud je tada naložio lečenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu.

Hanka Paldum: To su laži!

Pevačica je za Telegraf.rs rekla da njen sin nije priveden i da su navodi lažni.

- Ma kakva je to vest? Odakle to? Kunem vam se svojim zdravljem i životom, i svim što imam da to nije istina! Ne znam dokle će da traže senzaciju i da pišu takve laži! Eno ga u Sarajevu, to ništa nije istina. Molim vas samo jednu stvar, da me ostavite na miru - rekla je Hanka ovim povodom za Telegraf Jetset.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati