Poznati

Direktno.rs

28. 08. 2021. 07:00 5

ZNA NAROD... Lane o srpskom političaru (VIDEO)

Je l' vi znate kako sam ja nekad bio neraspoložen? Nisam bio na vlasti. Znaš kako mi je bilo? Po ceo dan sedim ispred televizora i gledam ove direktne prenose iz Skupštine. Vidim svojim očima, svi se uspuzali u Skupštinu, a ja ovako sposoban sedim kod kuće i perem helanke. Zamislim se nad svojim životom, pa pomislim ovako: Ja ako ne uspem u životu, a kad ću - započeo je Lane Gutović jedan od svojih nezaboravnih skečeva.

- A sve vreme osećam da u sebi nosim kvalitete rasnog srpskog političara. Prvo, ja sam hrabar, ja se sramote uopšte ne bojim, što je vrlo važno za srpskog političara, da se ne boji sramote. Drugo, ja imam dobro pamćenje, što mi omogućava da lažem. Ja lažem i privatno, a zamisli za narod.

Ja sedim u Skupštini, neko tamo iz opozicije ustaje i napada moju vladu da je promašila cilj. Ja ustajem, branim moju vladu:

"Zna narod (Ovo "zna narod" moraš da kažeš obavezno, zato što je pamet najbolje raspoređena stvar na svetu. Niko se do sada nije žalio da ima manjak pameti. I kad ti kažeš "zna narod", narod glup k'o ćuskija, nema pojma.) Šta ste rekli, da je moja vlada promašila cilj. Tačno, ona je promašila cilj, ali to se ne zove promašaj, to je strategija. Ona promašuje cilj, ali zato pogađa sve ostalo."

Svi bi posle ovoga čestitali predsedniku, ne bi meni. Kakve to veze ima, i krava se oteli, a svi posle čestitaju veterinaru - zaključio je maestralni Gutović.

Milan Lane Gutović preminuo je u sredu, a biće sahranjen danas u 13.30 časova na Kumodraškom groblju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati