Poznati

Direktno.rs

18. 08. 2021. 21:21 0

Evo kakve uslove Mesi traži za vilu u Parizu

Lionel Mesi je sa porodicom već nekoliko dana u Parizu, a za sada su smešteni u jednom od luksuznih pariških hotela.

Ipak, Messi će sa suprugom Antonelom i njihovo troje dece napustiti hotel čim pronađe pravi smeštaj, a to će biti luksuzna vila. Mesi i porodica traže savršeno mesto za sebe, a u tome im pomažu agencije za nekretnine. Naravno, Argentinac i supruga pre svega traže da to bude u mirnom delu grada, ali i da bude pogodno za decu i njihove školske obaveze.

Zanimljivo da u porodici Mesi razmišljaju pre svega o iznajmljivanju vile, budući da su svesni da će nakon dve-tri godine napustiti Pariz, tako da i pored velikog bogatstva, nisu sigurni hoće li kupiti ili ipak iznajmiti vilu.

Antonin Tomas iz pariške agencije za nekretnine kaže da Mesi ima određene uslove, ali da nije lako pronaći ono što on zahteva.

- Njihova porodica ima određenja očekivanja - rekao je Antonin.

Prema francuskim novinama L'Ekipa, omiljena destinacija bila bi Neuilly-sur-Seine zbog blizine nekih međunarodnih škola koje su kandidati za prijem Tijaga, Matea i Kira, i zbog jednostavnosti pristupa Parku Prinčeva i trening centru PSŽ-a.

Zapravo, Antonela Rokuco već je pregledala vilu od 813 m² s više od 300 m² vrta, teretane i zatvorenog bazena u vrednosti od 25 miliona evra. I što je najbolje: jedna od škola udaljena je samo 200 metara od kuće.

- Ono što traže je diskrecija, smirenost i privatnost - kaže Laura de La Riviera, agent za nekretnine.

Ponuđeno je do sada nekoliko luksuznih zdanja Mesiju i porodici i to na nekoliko različitih destinacija u Parizu, a nije isključeno da bivši igrač Barselone odluči da se preseli malo izvan Pariza u potrazi za potpunim mirom i tišinom.

Kako god, radi se uveliko na pronalasku kuće ili vile u kojoj će Mesi provoditi dane u Parizu sa porodicom, a bilo da se radi o iznajmljivanju ili kupovini - cene su paprene. Ali za nekoga ko ima ugovor od 40-ak miliona evra po sezoni to i nije tako strašno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati