Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: sportsport.ba ]

13. 04. 2024. 14:38 1

"Hajde ako smeš": Ramos postrojio Mesija i Nejmara

Lionel Mesi, Nejmar i Serhio Ramos odavno nisu više igrači PSŽ-a, a L'Equipe je objavio detalje poprilično napete scene s jednog treninga kada je Španac pokazao ko je šef u svlačionici i na terenu.

U javnosti su uglavnom predstavljali da su zakopali ratne sekire iz duela Barselone i Real Madrida, ali izgleda da je na treninzima istina bila potpuno drugačija.

L'Equipe je u petak doneo priču sa jednog treninga na kojem je Ramos "postrojio" Mesija i Nejmara zato što su maltretirali mirnijeg od sebe - Hakimija.

- Prošle sezone nakon jednog treninga Mesi je povisio ton na Ašrafa Hakimija. Nejmar, koji je vrlo blizak Mesiju, je ustao kako bi intervenisao i pomogao Argentincu, ali onda je skočio Ramos. "Hajde ako smeš, hajde!"

- Srećom da je tamo bio Ramos koji je bio pravi lider. On je često delovao kao tampon zona između nekolicine igrača u ekipi koji se nisu podnosili - tvrdi izvor.

Španski defanzivac je godinama komandovao svlačionicom Reala u kojoj su bile igračke veličine poput Karima Benzeme, Kristiana Ronalda, Tonija Krosa, Luke Modrića i drugih.

Upravo iz tog razloga ne čudi zašto je prvi intervenisao da primiri Mesija. Prema Argentincu nije imao milosti na terenu, a izgleda da je to bio slučaj i u svlačionici PSŽ-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati