Poznati

Direktno.rs

20. 07. 2021. 16:01 0

Glumica ima ćerku od 20 godina, među njima nema razlike

Glumica Riz Viterspun ima 45 godina i dvadesetogodišnju ćerku, a jedan pogled na njih dve ne bi bio dovoljan da procenite da među njima uopšte i postoji značajnija razlika u godinama. 

Riz je nedavno otkrila i kako se hrani, reč je o režimu koji podrazumeva više manjih obroka. Glumica svakodnevno jede male obroke i grickalice i 30 minuta dnevno radi kardio vežbe, šest dana u nedelji, dakle ima samo jedan dan pauze. 

Evo kako izgleda njen dnevni meni.

Doručak

Riz ne odustaje od kofeina, ona redovno odaje počast kafi na svom Instagram profilu. Njena najnovija opsesija: dodavanje zobenog mleka u jutarnji napitak.

Svoju energiju podiže smutijem od spanaća, kupusa, celer, jabuku, krušku, bananu i sok od limuna.

- Svaki dan započinjem smutijem, kao i cela moja porodica - napisala je u izjavi na internet stranici.

Večera

Nije tajna da je Riz privržena južnoj kuhinji. Nedavno je objavila knjigu recepata, koje joj je prenela njena baka Dorotea. Ako joj dođu gosti, služiće klasike kao što su pržena piletina, biskviti, kukuruzna salata i torta od kokosa.

Ovo je tipičan meni kada joj dođu gosti, a i ljudi ga vole. Drugi favoriti su prženi biftek, rebra, prsa, hrskavi prokelj, letnja kašica i torta od jabuka. Ipak, ona ne pravi uvek južnjačku hranu. Glumica je istakla da voli da sa suprugom Džimom Totom večera u italijanskom restoranu s puno testenine. 

Sudeći po njenom Instagram profilu glumica voli da pije alkoholne koktele, a recepte vrlo rado deli na svom profilu, tako da ni ovo piće nije na listi zabranjenih. 

Ručak

Kada dođe vreme ručku, Riz bi mogla da naruči salatu sa pečenom piletinom – tako pišu magazini. Njena omiljena supa je od sočiva. Voli začinjenu hranu.

- Najbolja južnjačka hrana za mene je verovatno pržena piletina. Ništa nije kao vrela, začinjena pržena piletina. Volim i začinjene škampe i griz - kaže Riz koja ne odustaje od omiljenih jela, ali vodi računa o količini. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati