Poznati

Direktno.rs

04. 06. 2021. 19:59 0

"Savršena za ulogu": Branka o počecima sa Milenom Dravić

Glumica Branka Katić prisetila se profesionalnih početaka pored Milene Dravić.

Branka se na filmu prvi put pojavila 1985. godine u ostvarenju "Nije lako sa muškarcima". Glumica je sada otkrila kako je došlo do njenog angažmana, odnosno kako se uopšte prijavila na kasting.

- Mama me je naterala. Izašao je oglas u "Politici" i ja sam poslala prijavu. Dok su me pozvali, ja sam potpuno i zaboravila da sam aplicirala. Sećam se, ušetala sam u dvorište gde je bilo oko 600 - 700 devojčica i ne znam ni sama kako, prva sam se provukla do reditelja Mihaila Vukobratovića. Rekla sam mu: Ja sam sigurna da sam savršena za ovu ulogu. Kažite mi samo koja je i šta treba da uradim. Takvo samopouzdanje samo kao dete možeš da imaš - prisetila se Branka.Branka je otkrila i da se njena "filmska mama" u ovom ostvarenju, velika Milena Dravić, zaista i ponašala kao majka na snimanju.

- Bila je toliko nežna prema nama i uvek je bila tu da nam pomogne svaki put kada smo imale neku nedoumicu ili nam je bio potreban savet. Imala sam sreću da moj prvi film bude sa našom najvećom glumicom.Katićeva je priznala i da je često nesigurna, ali da uvek "bira život".

- Mnogo dobijem svaki put kada vidim dete koje se smeje. Na aerodoromu mi gotovo svaki put umalo krenu suze kada vidim ljude koji se grle. Dokle god imate koga da zagrlite i kome da se nađete - život ima smisla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati