Poznati

Direktno.rs

13. 05. 2021. 08:59 1

ŠEST dlaka pokojnog Kobejna na aukciji: Cena sitnica

Prijateljica i osoba kojoj je i te kako verovao, Tesa Ozborn, ošišala je Kurta Kobejna 1989. godine, tik pred ogroman uspeh koji je "Nirvana" postigla sa "Nevermind", dok je trajala turneja "Bleach".

Tom prilikom, po svemu sudeći, sačuvala je mali pramen još uvek zvezde u usponu - koji je sada dala na aukciju.Naime, brojni fanovi benda, posebno preminulog frontmena, sada su u prilici "da se takmiče" za ni manje, ni više nego šest vlasi njegove plave kose i to iz perioda kad još nije mogao ni da sanja koliko će postati poznat.Uz kratko objašnjenje i fotografiju dlaka, na "Iconic auctions" priložen je i ovekovečeni prizor s izvesnom prijateljicom i to upravo sa pomenutog šišanja. Ove vlasi sada se nalaze gde i memorabilije "Cepelina", "Bitlsa". I javnost će biti u mogućnosti da licitira za njih.

Trenutno se četiri kupca takmiče i najviše ponuda je 3.328 dolara, dok je 2.500 dolara bila početna cena. Licitacija će se završiti 15. maja.Ovo nije prvi put da su predmeti koje je posedovai pokojni Kurt prodavani na aukciji. Davne 2015. prodat je njegov džemper, u kom je nastupao za "MTV Unplugged", za 137.500 dolara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati