Kultura

Direktno.rs

05. 01. 2024. 12:54 7

Pevač objasnio: Posle "Ribnikara" supruga dala otkaz

Tragediju u "Ribnikaru" zauvek ćemo pamtiti i svako je boluje na svoj način. Pop pevač Boris Režak ispričao je da je nakon masakra đaka i čuvara u toj školi njegova supruga dala otkaz, kako bi bila uz njihovo troje dece.

- Moram da se vratim na loše stvari koje su nam se desile, vezane za našu decu, to me jako tišti. U mom privatnom životu je sve onako kako bi trebalo da bude, supruga, troje klinaca, rastu, razvijaju se, pričamo, razmišljamo o njima... Želim da im pomognem da budu dobri ljudi, da budu sposobni, a to vreme će vrlo brzo doći. Da mogu srećni da prolaze kroz život - rekao je Režak za "Blic" i objasnio kako su se on i supruga Milena postavili prema svojim mališanima nakon 3. maja.

- Neke stvari oni bolje razumeju od nas. Supruga i ja smo jednu noć seli i doneli zajedničku odluku da ona da otkaz, posle 20 godina rada u jednoj firmi, da bi bila prisutna u kući, kao neko ko mora zajedno sa mnom, da radi na odrastanju klinaca. Na osnovu toga smo napravili smernice - iskren je Režak i dodaje:

- Još jedna plata bi dobro došla, ali mislim da od tog cilja koji želimo da postignemo, nema ništa preče. Tada su počeli da govore da razgovaramo sa decom, mi smo to uvek radili, ali nismo mogli da verujemo da neke stvari tako mogu da se urade. Njima je teško da prolaze kroz sve to. Svako malo ima nekih dojava, to nisu normalne stvari - poručio je popularni pevač iz Banjaluke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati