Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

15. 04. 2021. 12:06 0

Bajić prvi put o odbijanju uloga u "Selo gori, a baba se češlja"

Hit serija "Selo gori, a baba se češlja" tokom svog emitovanja obarala je sve rekorde gledanosti, a jedan od najzaslužnijih svakako je glumac Radoš Bajić, koji je režiser i scenarista scerije čija se radnja odigrava upravo u njegovom rodnom selu.

Naime, posle neverovatne gledanosti u zemlji i regionu, ona je još jednom reprizirana, a Bajić je sada prvi put progovorio o svim dešavanjima iza kulisa. Glumac je pored ostalog rekao da su ga u početku odbijala mnoga velika imena našeg glumišta.

- Odbili su me neki glumci. Na primer, imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići koji su danas veliki glumci, Bogdan Diklić i Lazar Ristovski - ali oni nisu bili zainteresovani. Kasnije je čuveni Dragan Nikolić prihvatio da igra ulogu Žote koju Dik nije hteo, a kada je "Selo gori" krenulo da hara, zvao me je Lazar i molio da mu napišem ulogu… Što sam sa zadovoljstvom i učinio - rekao je.Ovom prilikom otkrio je još jednu tajnu - da je uloga čuvenog Milašina bila ponuđena nekom drugom, ali suđena legendarnom Miloradu Mandiću Mandi.

-  Neka mi Bog oprosti, ulogu Milašina prvo sam ponudio kolegi Marku Nikoliću. Kad je on odbio da je igra, pozvao sam sjajnog i nenadmašnog Mandu, bez kojeg "Selo gori" nikada ne bi bilo ono što jeste. Neka mu je laka crna zemlja, večno hvala i vječnaja pamjat - završio je Bajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati