Poznati

Direktno.rs

12. 04. 2021. 22:06 4

Anđelka: Što ste atraktivniji, teže vam prilaze

Glumica Anđelka Pripić osvrnula se na nedavni razvod i otkrila kako se oseća ovih dana.

Glumica je u razgovoru za "Gloriju" rekla da nema nameru da menja prezime bivšeg supruga jer se sa njim "saživela".

- Na početku karijere, kad sam snimala "Žene sa Dedinja", imala sam devojačko prezime Stević. Ubrzo sam se udala i uzela Prpić. Što bi rekla moja drugarica Mama: "Pa, maco, mi sad ne kažemo idemo kod Anđelke na predstavu, nego kod Prpićke. Nemoj to sad, molim te, da menjaš." Da se ne osećam dobro u toj koži, verovatno bih ga promenila. Bez obzira na trenutnu situaciju, okolnosti i dešavanja, ne odričem se svoje prošlosti, niti bih je sklonila i zaboravila. Naprotiv - navela je glumica.Objasnila je da razvod ne vidi kao lični poraz.

- Ne postoji nikakav teret koga ja sada treba da se oslobodim. Razvod može da se doživi kao poraz. Ali ja ne mislim da je to tako. Stvari u jednom trenutku krenu da se razvijaju drugim tokom - rekla je Anđelka i dodala:

- Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek.Kada je u pitanju njen trenutni ljubavni status i traženje potencijalnog partnera, Anđelka je priznala da joj to sada nije primarno.

- Što ste atraktivniji, to se teže odlučuju da vam priđu. Mogu da zamislim kako je Severini i drugim baš privlačnim ženama. Sve je još sveže. Iskreno da vam kažem, to me još ne zanima, neke druge stvari su mi prioritet, pre svega sin Jakša, porodica, prijatelji i posao - zaključila je.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati