Poznati

Direktno.rs

31. 03. 2021. 20:40 84

Ivanović: Darku treba stručna pomoć

Novinar Ivan Ivanović oglasio se putem Tvitera povodom navoda sada već bivšeg kolege Darka Mitrovića da su "on, Brankica Stanković, Antonela Riha i Jovana Gligorijević urednici programa Nove S", na kojoj je jutros dao otkaz.

Mitrović je jutros uživo u programu njegove emisije "Mentalno Razgibavanje" na Novoj S dao otkaz, a pretpostavlja se da je glavni razlog stav koji je iznosio prethodnih dana o vakcinaciji, od čega se njegova matična kuća ogradila.

- Vi sa Nove S, Junajted medije, slobodno radite šta želite. Ja sam juče direktorka Vas pokušao da pozovem, da Vas dobijem da sprečim ovo, da se lepo čujemo i da čujem u čemu je to problem bio u jučerašnjoj emisiji. Šta sam ja to rekao i kada sam ja to rekao, ali pošto na ovoj televiziji program uređuju Brankica Stanković, Antonela Riha, Jovana Gligorijević i Ivan Ivanović. Ja vam sad dajem otkaz, doviđenja - rekao je Mitrović, skinuo ozvučenje i izašao iz studija.Sada se povodom njegovih navoda oglasio Ivanović koji je poručio da je Mitroviću potrebna "stručna pomoć".- Darko je bolestan čovek, kome treba stručna pomoć. Čovek je pobesneo i dao otkaz. Niko ga nije terao, niti mu bilo šta branio. Ja nisam urednik tamo, niti imam bilo kakav uticaj na politiku kuće. Niti znam zašto je mene naveo. Niti me zabole - napisao je Ivanović u odgovoru jednom Tviter korisniku.

Na konstataciju jedne osobe da je Ivanovićev odgovor "strašan", on je dodao:- Strašno ili ne, tako je. Ne mogu ja da budem odgovoran jer je čovek poludeo u sred programa. Dečko je odlepio i DAO OTKAZ. OK? Nije teško razumeti. Nemojte pisati budalaštine ovde. Ja sam bio iznenađen isto koliko i vi - poručio je novinar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 84

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati