Poznati

Direktno.rs

12. 03. 2021. 10:32 0

Poznati par se razvodi 11 godina od poljupca na TV (VIDEO)

Bivši fudbalski golman Iker Kasiljas razvodi se od supruge, sportske novinarke Sare Karbonero, piše časopis "Lecturas".

Iker i Sara rastaju se nakon što su zajedno proveli 11 godina i upisali se u televizijsku istoriju vrućim poljupcem pred kamerama.Par već nekoliko nedelja živi razdvojeno, a Kasiljas se odselio iz njihovog zajedničkog doma. Iako su Iker i Sara zajedno prebrodili teško razdoblje jer su oboje imali problema sa zdravljem, na kraju su njihovom braku presudile velike razmirice koje nisu mogli da reše i odlučili su se na sporazumni razvod.

Kraj ove ljubavne priče penzionisanog španskog reprezentativca i sportske novinarke mnoge je šokiralo, pogotovo one koji još uvek pamte njihov spontani vrući poljubac pred televizijskim kamerama.Dogodilo se to 2010. godine kada je Iker u prenosu uživo odlučio da poljubi Saru, koja je u tom momentu bila na svom radnom mestui obavljala posao, o čemu su svedočili milioni.

Par je u vezi od 2009. godine, a do istorijskog poljupca došlo je nakon Svetskog fudbalskog prvenstava u Južnoafričkoj Republici. Venčali su se 2016. godine na intimnoj ceremoniji u Madridu samo u prisustvu dva svedoka i sedmogodišnjim sinom Martinom. Mlađi sin Lukas rodio se pre četiri godine, nakon čega je Sara u potpunosti odlučila da se posveti porodici i napravi pauzu u novinarskoj karijeriNajteže razdoblje koje je iza njih proživeli su 2019. godine kada je Iker doživeo srčani udar, a Sari je samo nekoliko nedelja nakon toga bio dijagnostikovan rak jajnika.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati