Poznati

[ Izvor: Gazzetta.it ]

02. 03. 2021. 17:54 0

Amadeus otkrio: Ibra i Miha na Sanremu pevaju "Vagabundo"

Domaćin festivala Sanremo, Amadeus, otkrio je detalje nastupa Zlatana Ibrahimovića i Siniše Mihajlovića, koji se očekuje u četvrtak a brojni tv auditorijum s nestrpljenjem će očekivati da čuje pesmu "Vagabundo" u njihovom izvođenju.

Zvezda Milana će se pojaviti i u skeču sa voditeljem festivala Amadeusom i poznatim komičarem Rozariom Fjorelom koji su navijači suparničkog milanskog fudbalskog tima Intera, ali supština zajedničkog nastupa sa Sinišom Mihajlovićem jer zapravo ono najsvetije što postoji u životu: prijateljstvo dvojice ljudi različitih vera.

Jedan ima švedski pasoš rođen je u Malmeu od izbeglica iz Bosne, majke Hrvatice i oca muslimana, dok je Siniša Srbin koji je živeo u Hrvatskoj i izbegao je iz Borova sela. Zato i izbor pesme Vagabundo koju je izvela grupa Nomad 1972. godine nije slučajan izbor jer govori o različitostima, teškim životnim odlukama, drugačijim putevima koji vode ka istom uzvišenom cilju.

- Ibra je silno želeo da ispriča sve o njihovom lepom prijateljstvu, kako se desio njihov prvi susret. Neće to biti samo pesme, videćemo i ljudsku stranu dvojice šampiona, onu Sinišinu po kojoj ga naročito poznajemo nakon njegove bolesti. Sada će Zlatan biti taj koji će reći detalje svog života pred praznom dvoranom, ali će se obratiti velikoj i brojnoj televizijskoj publici - otkrio je Amadeus za "Gazetu".

Najavio je poznati italijanski umetnik da Ibra i Miha neće ipak imatu duetč.

- Video sam Ibru pomalo zabrinutog kada smo ga zamolili da peva, ali pridružićemo se ja i Fiorelo, videćete sjajan kvartet. Upoznaćete novog, neobičnog Ibru - zaključio je Amadeus, a prenosi "Gazeta".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati