Poznati

I. D.

22. 01. 2021. 18:49 1

Posle razvoda - zabrana prilaska: Sreda iz "Porodice Adams" žrtva nasilja

Američka glumica Kristina Riči, najpoznatija po ulozi Srede Adams u filmu o čuvenoj ekscentričnoj porodici Adams, zatražila je zabranu prilaska bivšeg supruga nakon tvrdnji da je preživela nasilje u porodici.

Riči se pre šest meseci razvela od Džejmsa Hurdigena za kog se udala 2013. godine nakon dvogodišnje veze. Tokom braka rodila je sina Fredija, ali veza nije opstala.

Policija je još u julu, samo dva dana pre nego što je glumica podnela zahtev za razvod, intervenisala u njihovoj zajedničkoj kući zbog porodičnog nasilja, a sada je cela priča dobila epilog u vidu zabrane prilaska.Sudija je odlučio da uvaži Kristinin zahtev pa će Džejms morati da se drži na distanci od jednog kilometra. Kako prenosi magazin "People", Hurdigenu je u potpunosti zabranjeno i da viđa sina.

Riči je u izjavi sudu navela da je bila žrtva emocionalnog i fizičkog zlostavljanja od strane bivšeg supruga koje se često dešavalo u prisustvu njihovog sina. Dodala je da je nasilje počelo da se dešava ubrzo nakon što je saznala da je trudna, u oktobru 2013. godine. Od tada do danas situacija se pogoršala, a zbog zatvorenosti usled pandemije koronavirusa, on je postao još nasilniji.- Bio je u potpunosti skoncentrisan na to da me "kažnjava" i teroriše 24 sata dnevno. Bio me je strah da zaspim uveče. Bila sam zatočena u kući sa čovekom koji me je emocionalno i fizički zlostavljao i koji je znao da želim razvod. Vikao je na mene, pljuvao me, bacio je stolicu na mene, sve u prisustvu našeg sina - rekla je između ostalog glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati