Poznati

Direktno.rs

30. 11. 2020. 11:44 0

Oskarovka ostala bez imovine u požaru: Brat moli za pomoć

Porodica glumice Dženifer Lorens ovog vikenda doživela je veliku tragediju kada su njihova farma i kamp izgoreli u velikom požaru, u kom na sreću niko nije nastradao.

Veliki požar koji je gutao sve pred sobom dogodio se prošlog vikenda na farmi u Kentakiju, koja je inače u vlasništvu roditelja slavne oskarovke.

Nekoliko sati čak 30 vatrogasnih vozila gasilo je požar, a uprkos velikim naporima veći deo farme, koja inače služila kao dečji letnji kamp i deo za rekreaciju i sport, je izgoreo.Na sreću, niko od osoblja farme nije stradao, kao ni životinje koje se tamo nalaze, a o svemu se brzo oglasio marketinški tim farme.

- S velikom tugom javljamo vam o strašnom požaru koji se dogodio na našoj farmi. Zahvalni smo jer niko od ljudi i životinja nije stradao u tragediji ali svejedno ne možemo sakriti tugu zbog dugogodišnjeg truda i rada koji smo ulagali u ovo mesto. Tu su brojne uspomene koje svi vi pamtite, stoga rečima ne možemo opisati tugu koju sada osećamo. Neizmerno smo zahvalni vatrogascima koji su rizikujući svoje živote, poput heroja, spasili što se spasiti dalo - stoji u delu objave na službenoj Facebook stranici kampa.Dodali su potom da planiraju što pre da sve obnove i izgrade delove farme i kampa koji su izgoreli.

Slavna glumica nije se još oglasila oko ove tragedije, ali njen brat Blejn Lores, ujedno i direktor kampa zamolio je javnost za pomoć i donacije kako bi se kamp otvorio do leta 2021. godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati