Poznati

Direktno.rs

20. 09. 2020. 22:20 0

Dve decenije kasnije, Vergara izgleda ISTO! (FOTO)

Glumica Sofija Vergara podsetila je svoje obožavatelje kako je izgledala pre 20 godina, a oni su ostali u šoku jer je razlika jedva primetna.

Poznato je da je Sofija Vergara jedna od najlepših glumica, a ova Kolumbijka ujedno je i jedna od najplaćenijih televizijskih glumica. Sofija izgleda besprekorno i u svojoj 49. godini, a neretko pratioce na društvenim mrežama počasti izazovnim fotografijama. 

Poslednjih dana glumica se priseća nekih prošlih vremena pa na oduševljenje fanova objavljuje fotke iz devedesetih i početka 2000-ih, kada se bavila i modelingom.

Na fotkama starima i preko 20 godina Sofija izgleda zanosno, a mnogi se slažu da lepa glumica nimalo ne stari te da je i danas jedna od najzgodnijih glumica.

"Ti nikada ne stariš", "Predivna si", "Uvek jednako lepa", "Bezvremenska ljepota", samo su neki od komentara na ove slike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati