Poznati

Direktno.rs

20. 09. 2020. 18:04 2

OVO je Čolin brat: Nije poznat, ali ima svoj biznis! (FOTO)

Zdravko Čolić ima rođenog brata koji se bavi "običnim" poslom i živi daleko od svetla pozornice u kojima uživa njegov popularniji brat.

Čuveni Čola tokom višedecenijske karijere nije imao potrebu da u javnosti pokazuje članove svoje porodice. Iako njegova ćerka pleni lepotom i često objavljuje svoje fotografije na Instagramu, popularni pevač se retko pojavljuje u društvu najbližih.

To je slučaj i sa njegovim rođenim bratom, Draganom, koji u Beogradu ima svoj biznis.

Naime, on u glavnom gradu drži jednu ćevabdžinicu, a prema pisanju domaćih medija, recept za čuvene sarajevske ćevape mu je prodao tamošnji ćevabdžija Hodžić. Iako Dragana retko možemo da vidimo sa poznatijim bratom, njih dvojica su u sjajnim odnosima, a tome svedoči i Zdravkova izjava koju je ranije dao časopisu "Story":

- Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici. Porodica je stub svega i to nije samo fraza. Odmalena su me učili da je snaga čoveka u ljubavi i poštovanju koje dobija i deli sa najbližima - rekao je tada Čolić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati