Svet

[ Izvor: Mediji ]

21. 04. 2024. 21:31 0

On je najveća podrška Kejt, veruje mu više nego Vilijamu

U emotivnom obraćanju, podeljenom 22. marta na zvaničnom Instagram profilu, Kejt Midlton je otkrila da boluje od raka i ide na hemioterapije. Osim supruga Vilijama, ćerke Šarlot i sinova Džordža i Luisa, brat Kejt Midlton njen je najveći oslonac i podrška u ovim teškim trenucima.

Kako piše britanski Sun, Kejt se najviše oslanja na svog mlađeg brata Džejmsa Midltona koji je sredinom aprila napunio 37. godina.

Mlađi brat Kejt Midlton je u više navrata isticao koliko je vezan za svoje sestre, a među prvima je na svom Instagram profilu podržao princezu nakon što je otkrila da boluje od raka.

- Tokom godina zajedno smo se popeli na mnoge planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu sa vama - poručio je Džejms.

Kako ističe kraljevski biograf Klaudija Džozefs, autor knjige "Stvaranje princeze" Kejt je oduvek mogla da se osloni na svog mlađeg brata i svoju porodicu.

- Porodica Midlton je oduvek bila izuzetno bliska i uvek su tu jedni za druge u dobrim, ali i lošim vremenima. Kejt, Pipa i Džejms su imali idilično detinjstvo, zajedno su se bavili sportom, pekli kolače i klizili niz stepenice na poslužavniku. Kejt je oduvek bila bliska sa sestrom i bratom, a u svojoj porodici je pronalazila utočište u najtežim trenucima recimo kad je raskinula sa Vilijamom 2007. godine. Zato nisam iznenađenja što joj je brat rame za plakanje i u ovim najtežim trenucima - rekla je Klaudija.

Iako se u detinjstvu borio sa disleksijom, brat Kejt Midlton danas je uspešan biznismen, oženio se francuskinjom Alizom i dobio sina.

- Moje sestre, a posebno Kejt uvek su bile uz mene i u najtežim trenucima i za to ću im zauvek biti zahvalan - rekao je svojevremeno Džejms.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati