Poznati

Direktno.rs

17. 09. 2020. 16:04 2

Madona ode u reditelje! Stiže film o kraljici popa! (VIDEO)

Madona je rešila da je vreme da snimi biografski film, a ko će ga bolje režirati nego ona sama.

Film o životu kraljice popa još nema naslov, a ditribuciju će vršiti jedan od najvećih filmskih studija Univerzal.

Madona će svoju priču ispričati uz pomoć Oskarom nagrađivanim scenaristom filma "Džuno" Diablom Kodijem, dok će produkciju potpisati zajedno sa Ejmi Paksal, koja je za najprestižniju nagradu nominovana čak tri puta. Izvršni producenti filma biće Sara Zambreno i Madonin dugogodišnji menadžer Gaj Osri.

- Želja mi je da prenesem neverovatno putovanje na koje me život odveo kao umetnicu, muzičarku, plesačicu i ljudsko biće koje pokušava pronaći svoje mesto u svetu - izjavila je Madona i dodala:

- Fokus filma uvek će biti muzika. Muzika me je uvek gurala napred a umetnost me održava živom - zaključila je pevačica.

Iako se o njenom životu zna mnogo i karijeru dugu preko tri decenije u stopu su pratili naslovi kako vezano za poslovne uspehe i padove, tako i za intimne momente pevačice, Madona tvrdi da ima još mnogo da se otkrije.

- Postoji još mnogo neispričanih i inspirativnih priča, a ko će to bolje ispičati od mene same. Suština je u tome da prenesem svoju životnu rolerkoster vožnju svojim glasom i svojom vizijom - objasnila je Madona.

Film će prikazati Madonin uspon do slave, od njenog katoličkog vaspitanja i odrastanja u Mičigenu, preko preseljenja u Njujork, sve do momenta kada postaje svetska zvezda.

U nedavnim objava na Instagramu pevačica je potvrdila da će se film osvrnuti i na njeno komponovaje muzike, pevanje, ali i glumačke uloge, a svoje fanove zagolicala je rečenicom:

 - Da li ste spremni za priču mog života... Da li sam ja spemna? - pitala se Madona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati