Poznati

Direktno.rs

11. 09. 2020. 14:54 4

Legenda Jugoslavije ima prezgodne unuke: Gleda ih cela Grčka! (FOTO)

Unuke našeg proslavljenog pevača Đorđa Marjanovića prave su lepotice, a od nedavno izazivaju pažnju javnosti i zbog modnih uspeha.

Voljeni Marjanović će u oktobru napuniti 89 godina, više nije aktivan kao muzičar, ali njegove unuke Tea i Ana polako postaju predmet interesovanja domaće javnosti kako zbog izgleda, tako i zbog odabranih profesija.

Njihov otac je Branislav Prelević, bivši košarkaš koji je tokom karijere igrao za Crvenu Zvezdu, Paok, Virtus Bolonju i druge klubove. Mlade devojke su otišle drugačijim putem i za razliku od dede koji se bavio muzikom i oca koji je bio sportista, Ana i Tea su se opredelile za svet mode.

Njih dve su osnovale modni brend The Prelevic koji se bavi izradom modnih komada. Bilo da su u pitanju naočare za sunce, minđuše ili narukvice, ove devojke dokazuju da imaju smisao za modu i da su na dobrom putu da postanu poznato ime u ovom svetu.

Osim toga, Ana Prelević je velika zvezda u Grčkoj jer je 2010. godine proglašena za najlepšu devojku ove zemlje. Ona danas tamo radi i kao televizijska voditeljka i model. Zaštitno lice je mnogih svetskih modnih brendova, ali i pored uspeha u svetu mode nije zapostavila svoje obrazovanje. U Londonu je studirala i završila studije marketinga i komunikacije.

Sa velikim interesovanjem pratila se njena veza sa košarkašem Panatinaikosa Joanisom Papapetruom, koja je trajala tri godine, ali se okončala tokom epidemije korona virusa.

Tea Prelević je živela 11 godina u Londonu, studirala je i završila smer finansijska ekonomija, a profesionalnu karijeru je započela u poznatoj modnoj kući Burberry kao Marketing menadžer. Radila je sedam godina u centralnoj kancelariji koja kontroliše sve ostale širom sveta. Uspešna poslovna žena, danas je vlasnica dve  firme.

Obe devojke su izuzetno popularne na Instagramu i broje nekoliko desetina hiljada pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Njihov izgled je možda suvišno komentarisati jer slike govore za sebe.

Pogledajte samo neke od njih:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati