Poznati

Direktno.rs

10. 09. 2020. 09:22 2

Ana Ivanović: Samo mi jedno u životu nedostaje

Ana Ivanović sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i sinovima ovih dana uživa na plažama Majorke, a šta joj jedino remeti životnu idilu ispričala je za magazin Story.

Ana i Bastijan dugo su živeli u Čikagu, a trenutno utočište im je sunčana Majorka. Iako im je zvanična rezidencija Vestendorf u Austriji, trenutno im je sam boravak u Španiji donekle uslovljen trenutnim dešavanjima, jer je zbog širenja pandemije ulazak i izlazak iz te zemlje otežan. Iz tog razloga Ana je mesecima odvojena od svoje porodice, koja je u Beogradu, a to joj baš teško pada.

- Brat mi mnogo nedostaje. Svakodnevno se čujemo i to umnogome olakšava situaciju - požalila se Ana koja je bratanca videla još pre zatvaranja granica i karantina, dok je imala sreću da je roditelje vidi i tokom karantina.

- Divna okolnost je što su se moji roditelji zatekli kod nas u poseti kada je započeo karantin, tako da smo zajedno proveli to vreme. Srećna sam zbog toga i mnogo mi zbači što smo konačno imali priliku da provedemo više vremena zajedno, makar i u ovim uslovima. Oni su, s drug strane, dobili dodatnu priliku da uživaju sa unucima - kaže Ana.

Bivša teniserka osvrnula se i na svoj profesionalni život i uporedila ga sa sadašnjim životom majke i domaćice.

- Sa dvoje male dece vreme uglavnom odlazi na aktivnosti s njima i oko njih. Potrebno je mnogo mašte da se ispuni dan i učini zanimljivim za decu, s obzirom na to da smo bili neprekidno u kući, a uz to se držimo pravila da ne provode vreme pred tv ekranom ili kompjuterom. Sve u svemu uživamo sa njima svesni da će veoma brzo porasti - objasnila je nekadašnja teniserka i dodala da je za srećnu decu potrebno i da srećna bude i mama.

- Vodim računa o sebi, naravno. Tokom karijere sam mnogo vremena provodila u teretani, tako da je uz svakodnevne teniske treninge malo vremena ostajalo za druge aktivnosti. Iz tog razloga sada uživam u jogi, trčanju i svim sportskim aktivnostima koje mi prijaju. To sada radim iz čistog uživanja. Verujem da je bivšim sportistima u krvi da ostanu aktivni - zaključila je Ivanovićeva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati