Poznati

Direktno.rs

31. 08. 2020. 14:16 1

Gaga opet šokirala: Na nastup sa providnom kuglom na glavi! (FOTO)

Lejdi Gaga pojavila se na sinoćnoj dodeli VMA nagrada u svom prepoznatljivom stilu.

Iako se pandemija koronavirusa opet zahuktala i cela situacija prilično je neizvesna, to sve nije sprečilo MTV da održi 37. po redu dodelu VMA nagrada, ali u jednom malo drugačijem konceptu.

Iako je prvobitno dogovorena lokacija u Barclays Centru ipak izostavljena, nastupi su se zbog epidemioloških mera održali na nekoliko tajnih njujorških punktova.

Lejdi Gaga, Arijana Grande i bend BTS definitivno su trijumfovali, a svaki od navedenih izvođača poneo je kući četiri nagrade. Između ostalog, Gaga je kući odnela i počasnu MTV Tricon nagradu, dok je The Weeknd osvojio VMA nagradu za video godine za hit pesmu "Blinding Lights".

Ipak, najviše pažnje su, kao i inače, odnele modne kombinacije Lejdi Gage, koja se čak pet puta presvukla. Sa različitim maskama na licu, u ogromnom krznenom ogrtaču i sa providnom kuglom na glavi, Gaga je dominirala scenom. Pogledajte sve njene sinoćne kombinacije:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati