Poznati

Direktno.rs

08. 07. 2020. 12:35 4

POZNATI UZ NAROD: Pakao je mali za tebe!

Ispred Skupštine Srbije sinoć je došlo više hiljada ogorčenih i besnih građana ne samo zbog mogućnosti ponovnog uvođenja policijskog časa, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić je primenio silu i nasilje.

Građani su pokušali u više navrata da uđu u Skupštinu i zahtevali razrešenja situacije oko vanrednih mera i pitanja Kosova i Metohije, kada im se u jednom trenutku suprotstavila žandarmerija, pa je na demonstrante bačeno nebrojeno suzavaca. Situacija je eskalirala u to da su pripadnici policije pendrecima tukli sve građane na koje su naišli.Očekivano, mali broj poznatih ličnosti iz sfere muzike, filma i televizije su istupili i na svojim javnim kanalima uputili podršku demontsracijama.

Među prvima se našao muzičar Marko Šelić Marčelo koji je napisao: "U šta si gurnuo sopstvenu zemlju. Pakao je mali za tebe", misleći na predsednika Aleksandra Vučića.

Pevačica Ana Štajdohar je pozdravila proteste novonastalom parolom "Ćale, ovo je za tebe", dok je među naglasnijima bila voditeljka Ana Mihajlovski.

- Bravo Beograde! Vreme je da se kaže dosta! Dosta laži, samovolje, dosta ludila, dosta ćutanja. Zaista nam je svega dosta! - napisala je ona i "pecnula" kolege iz javnog života koji su ostali nemi na dešavanja.

- Ceo Instagram i sve javne ličnosti iz fazona: "Njaa, ja živim u svom svetu...".

Podršku u vidu deljenja snimaka demonstracija objavila je i glumica Jelisaveta Seka Sablić, zatim glumac Aleksandar Radojičić, komičarka Sandra Silađev Dinja, glumice Aleksandra Tomić i Milena Radulović, blogerka Tamara Ćosić i pevačica Kaja Ostojić koja je dodala: "Amerika je gorela zbog ovakvih stvari".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati