Poznati

Direktno.rs

01. 06. 2020. 20:59 0

Prvi "Viktorijin anđeo" iz Srbije: Živim američki san

Kristina Perić može da se pohvali titulom prvog srpskog "Viktorija Sikret" anđela, ali uz to neprestalno niže nove uspehe. Imala je priliku da radi za mnoge istaknute dizajnere pa uspešno gradi karijeru širom sveta, ali je njen dom u Los Anđelesu.

Poznata manekenka prošle godine je izgovorila sudbonosno “da” izabraniku Damiru Đurđeviću i ne krije da uživa u braku. Njen suprug takođe se preselio u Los Anđeles pa vreme uglavnom provode istraživajući grad.

- Svi budući planovi su nam vezani za ovu zemlju na poslovnom i privatnom planu. Trenutno imamo dosta vremena za uživanje i svaki trenutak provodimo napolju - obilazimo plaže, parkove, planine, istražujemo grad - istakla je Kristina u razgovoru za "Blic".

Za Kristinu mnogi tvrde da živi pravi američki san, međutim ona priznaje da iako se ne bi vraćala u Srbiju, postoje stvari koje joj nedostaju.

- Nisam sigurna kako bih najbolje opisala američki san, ali mogu reći da sam vrlo ispunjena jer živim u zemlji u kojoj sam oduvek želela da živim. Takođe radim posao koji volim, ponosna sam na svoje poslovne uspehe, pored sebe imam nekoga koga volim, tako da mogu reći da živim svoj san. Jedina stvar koju ne mogu naći u Americi su članovi moje porodice, naročito na neke posebne datume, sve ostalo imam ovde - tvrdi manekenka.

Izgraditi karijeru uspešnog modela pogotovo u Americi nije jednostavno, a mnogi tvrde da je modeling jedan od najbrutalnijih poslova. Kristina ističe da se za svoje uspehe sama izborila iako ponekad nije bilo lako.

- Kao i svaki posao, i modeling ima svoje dobre i loše strane. Česta putovanja mogu biti naporna i konstantno odsustvo porodice, prijatelja, vremenske razlike i uslovi. Primera radi, imala sam momente gde bih u četiri dana bila na tri kontinenta i uvek moraš biti u najboljem izdanju. Pre mog dolaska u Ameriku već sam imala dosta iskustva na evropskom tržištu, izgradila sam sebe, tako da su ovde odlično znali ko sam i poslovi su krenuli od starta - kaže manekenka i odgovara da li postoji nešto na šta nikad ne bi pristala zarad karijere:

- Ne bih nikada učinla nešto što bi bilo koga povredilo.

Kroz saradnju sa mnogim poznatim dizajnerima Kristina je imala priliku da se upozna sa mnogim poznatim ličnostima, ali i supermodelima. Ipak, ne krije da je samo jedna žena ostavila poseban utisak na nju.

- Žena koja me je najviše oduševila svojom harizmom i pojavim je Irina Šajk. O njenoj lepoti ne treba diskutovati - kratko je zaključila srpska manekenka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati