Poznati

Direktno.rs

01. 06. 2020. 13:18 0

"Ovo mora da prestane" Blogerka NA IVICI (VIDEO)

Blogerka Imogen Horton progovorila je o anksioznosti koju oseća pre snimanja svojih video blogova i o tome šta se krije iza osmeha na koji smo navikli.

Imogen Horton, poznatija kao Imogenation, na platformi YouTube ima 386.000 pratilaca, a sada je pokazala kako ponekad izgledaju njeni pokušaji da snimi samo jedan video.

Ona nije toliko prisutna na društvnim mrežama u poslednje vreme, to je zabrinulo njene fanove, a sad aim je jasno i šta je bio razlog dužeg odsustva. U videu pod nazivom "Efekat mržnje", Hortonova je ubacila 30 minuta sirovih snimaka koje ranije nije objavljivala. Pokazala je koliko joj je teško da izgovori čak i poruku na početku svojih videa, kojim pozdravlja svoje fanove.

Na snimku je moguće videti popularnu blogerku kako doživljava napad panike dok pokušava da snimi video.

- Uvek sam bila prilično pozitivna osoba i uspela sam da se izborim sa brigama, ali ovaj mesec mi je postajao sve teži - rekla je Hortonova za "Insider" i dodala da je nedavno njeno stanje počelo da bude nepodnošljivo.

- Pronašla sam stotine svojih nesigurnosti. Nisam imala vere u sebe i osećala sam se izgubljeno. Sela sam da se snimim i automatski su mi se javile užasne misli - objasnila je.

U videu, pored pomenutog straha na početku, blogerka je imala problem i sa daljim snimanjem. Zbog svoje nesigurnosti u jednom trenutku zaustavlja snimanje jer ne može da nađe pravu nijansu pudera. Tokom drugog klipa, ima problem da izgovori "zdravo" pre nego što stavi farbu na kosu.

- Ja sam manja jutjuberka u poređenju sa mnogima, vrlo sam mala u toj velikoj šemi, tako da zaista mogu da vidim kako neko u oku javnosti koji ima mnogo veće razmere može biti prebačen preko ivice. Volela bih da svet bude blaži i da budemo nežniji jedni prema drugima, jer nam je to sada potrebnije više nego ikad - iskrena je bila Imogen.

Pogledajte video pod nazivom "Ovo mora da prestane" u kojem otvoreno govori o svojim problemima:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati