Poznati

Direktno.rs

29. 05. 2020. 09:24 0

Poznata glumica: "Ova godina biće spasonosna"

Glumica Bojana Maljević proslavila je 46. rođendan uz optimističnu poruku.

Najskoriji projekat glumice Bojane Maljević bila je serija "Dug moru" u kojoj je tumačila lik Svetlane. Svi kojima se ova serija dopala željno očekuju nastavak u vidu druge sezone.

Maljević je juče proslavila svoj 46. rođendan, a najnovijom objavom nas je podsetila kome je sve zahvalna, ali i šta očekuje od godine koja je ispred nje.

- Veliko hvala roditeljima na divnom ručku, sinovima na divoti kao takvoj, sestri rodjenoj i svim sestrama mojim i svoj braći; drugarima iz gimnazije na jučerašnjoj zabavi; najboljim drugaricama, dragim kolegama, prijateljima, rodjacima; mojim sjajnim profesorima ali i studentima. Svima vama koji ste učinili da se iznova iznenadim i osetim vaša dobra srca, u koja verujem i bez rodjendana. Hvala na svakoj lepoj reči i pažnji, na nežnostima i humoru - poručila je glumica i dodala:

- Ovaj 46. je bio jubilarni, po rečima moje kumice, jer je to tačno 30 godina od mojih sweet 16. A neki kažu: Spasovdan je pao baš na tvoj rodjendan, ova godina biće spasonosna - zaključila je Bojana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati