Poznati

Direktno.rs

14. 05. 2020. 15:26 1

Ćetkoviću dame poručile: "Kao vino, što stariji to bolji"

Vojin Ćetković ne važi samo za jednog od naših najboljih i najuspešnijih glumaca, već i za frajera s malih i velikih ekrana za kojim mnoge žene uzdišu.

On je sada na svom Instagram profilu objavio selfi na kojem se vidi kako se slikao s naočarama za sunce. Iako se na samoj fotografiji ne vidi okruženje u kojem se glumac nalazi, odraz u naočarama nam je otkrio da trenutno uživa u prirodi.

Vojin verovatno provodi vreme opuštajući se sa suprugom Slobodom Mićalović i njihovom decom, a pored smešnog komenatara koji mu je ostavio kolega Andrija Milošević gde ga je uporedio sa muzičarem Džibonijem, mnoge dame su pohvalile njegov izgled.

"Kao vino, što starijt to bolji", "Šmeker, odličan glumac", "Lepota i kakva greota, što krije svoje okice mile. Kad bi i kamen stariji od života, jednim pogledom otopile", "Večita simpatija, zaljubih se jos 90-ih i osta tako", samo su neki od komentara njegovih obožavateljki.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati