Poznati

Direktno.rs

12. 05. 2020. 15:01 0

Isprozivali Nives, ona im odbrusila: "Nisi zanimljiva"

Nives Celzijus počastila je svoje pratioce još jednom objavom na Instagramu, a ovaj je put uz fotografiju objavila i video na kojem pleše u mrežastom topu i trenerci.

- Moram da primetim da užas mog pleas buja recipročno s mojim godinama. Nekad sam solidno, oku ugodno plesala i smejala se maminim plesnim pokretima. Danas plešem otprilike kao moja mama, sada na užasavanje Taiše koja nije ni svesna da je ti isti pokreti čekaju za kojih dvadesetak godina - napisala je ona ispod objave. 

"Dobro je, nije slabo", "Super si, lepo", "U formi si, bravo kraljice", komentarisali su neki od pratioca, ali našao se i jedan negativni komentar koji je zapao Nives za oko: "Nikad mi nisi bila zanimljiva, a sad kad vidim profil još manje"

Nives mu je brzo odgovorila: "Oh Bože, pa sva sreća onda. Koliko bi onda tek komentarisao da sam ti zanimljiva", poručila mu je ona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati