Poznati

Direktno.rs

19. 08. 2020. 20:43 0

OSULA PALJBU: Nije muževno imati erektilnu disfunkciju

Hrvatska pevačica i glumica Nives Celzijus odlučila je da se na Instagramu obračuna s nekolicinom muškaraca koji su joj na poslednjoj fotografiji napisali da je ostarila.

Nives nije štedela reči, pa je objavila fotku u kratkom šorcu i poduži tekst uz nju.

- I tako nakon što je peti genijalac na jučerašnjem postu ustanovio da sam ostarila došlo mi je da zaista pohvalim njihovu genioznost. 2020. je godina, a "muškarci" u četrdesetima napokon su shvatili da žene stare. Ok. Njihovo opažanje je selektivno, pa još nisu shvatili da su i oni uključeni u taj za njih nemili proces. Dajmo im još malo vremena. Možda prilikom učestalih susreta s erektilnom disfunkcijom shvate kako ipak masna ćela i pivska škemba nisu bili početak zlatne ere muževnosti (Ma zapravo, koga lažemo, oni uvek nađu način kako da pomaze svoj krhki ego i pronaći će rešenje problema u činjenici da je žena bila verojatno stara, debela, ružna, lignja. No ajde, dajmo im šansu) - započela je Nives.

- Na kraju sam odustala od pohvalnice jer me nepoznata devojka odvratila zanimljivijom porukom: "Lepa si, mila, zgodna i što je najvažnije zračiš neopisivom toplinom i prava si inspiracija. Čoveka prati osećaj kako te poznaje godinama i poriv da te iskreno zagrli. Mi žene, retko to govorimo drugim ženama, pa čak ni svojim prijateljicama, ako ne računamo ono kurtoazno prilikom susreta i zato sam odlučila da ti iskreno napiše, svoje mišljenje" - prenela je Nives poruku devojke, pa nastavila:.

- Nakon što sam poćaskala s autorkom divne i podsticajne poruke, zamislila sam se i shvatila da zaista nedovoljno često govorim svojim ženama koliko su predivne, koliko ih volim jer sam umesto toga budalama pokušala da objasni, da mogu biti i manje budale... Zato drage moje žene ako narednih dana budem naročito emotivna i puna hvale, ne, nisam spoznala novootkrivene afinitete prema ženama. Samo vas volim i mislim da ste predivne, koje god godine i kile s ponosom nosile - zaključila je Nives.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati