Poznati

Direktno.rs

27. 01. 2020. 20:03 0

ŠOKIRALA: Džastin Biber me je zlostavljao

Pevačica Selena Gomez, koja je godinama bila u vezi sa Džastinom Biberom, otvorila je dušu za američke medije i rekla da je od njega doživela zlostavljanje.

Selena, koja se svojevremeno povukla iz javnosti kako bi dobila novi bubreg, trenutno promoviše nove pesme, a jedna od njih posvećena je upravo Biberu.

- To jeste pesma o našem odnosu. Mi smo imali nešto lepo, ali je u jednom trenutku postalo previše teško. Bilo je grozno, i drago mi je da je gotovo. Pronašla sam snagu u onome što sam doživela, jer je opasno ostati u mentalitetu žrtve. Ali da, doživela sam zlostavljanje do određene mere - rekla je Selena o pesmi "Lose you to love me".

Ona nije želela da ulazi u detalje, jer je istakla da je "prevazišla" sve što je doživela s Biberom.

- Ne želim da se na to vraćam. Bile su mi potrebne godine kako bih razumela šta mi se desilo. Sada se osećam snažno, dovoljno snažno da o tome progovorim, ali to ne znači da hoću do kraja života o tome da pričam - rekla je ona.

Džastin je nedavno objavio da boluje od više poremećaja, i napisao da oni utiču "i na njegov izgled, i ponašanje". On se još uvek nije oglasio kako bi prokomentarisao Selenine tvrdnje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati